Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-16-2008, 11:20 AM
zoing123 zoing123 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Big Apple
Posts: 90
Default recording audio waveform is delayed in graphic edit view

When recording audio the waveform is delayed in the edit screen. During playback you will hear the audio in the place you recorded it, but the region will show no waveforms until 2 seconds later. If I gain the region, the correct waveform will show up in the right place. I have trashed the prefs and installed 7.4cs2, this problem still occurs. Using 002 rack and Mbox mini 2 on the same computer(home & travel). This problem happens with both interfaces.
__________________
Dick Maitland C.A.S.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-16-2008, 12:05 PM
Brad Gillie Brad Gillie is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Fort Worth
Posts: 78
Default Re: recording audio waveform is delayed in graphic edit view

I'm having the same problems. I emailed Digi Tech Support, and they told me

"The issue that we were aware of with waveforms and elastic audio was
resolved in 7.4cs2. Can you provide more details about the behavior
you are seeing and the steps we need to follow to reproduce it.
Once we reproduced the problem we can take steps to address the issue."

I don't use Elastic Audio, so upgrading to cs2 did not solve my problem. I'll let you know when I hear back from them.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-16-2008, 02:10 PM
Parisstudio Parisstudio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 322
Default Re: recording audio waveform is delayed in graphic edit view

Please keep us updated, I am seeing the same problems.

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 01-16-2008, 04:19 PM
Josiah LE Josiah LE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 33
Default Re: recording audio waveform is delayed in graphic edit view

I just downloaded the cs2 update and am not using elastic audio and am having the same problem. What gives?
__________________
Mac Osx 10.13.2
Imac 2017
64gb Ram
Pro Tools 2018.3.0
Aurora Lynx 16
Sonnet Thunderbolt 2 Echo Express Expansion Chassis with Avid HDX and Thunderbolt 3 adapter
Reply With Quote
  #5  
Old 01-18-2008, 05:53 AM
pa247 pa247 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Virginia Beach
Posts: 26
Default Re: recording audio waveform is delayed in graphic edit view

Same problem here.
G5 PPC, 002R, 7.4cs2 LE.

How do I go back to 7.3?
I simply can't work like this?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-18-2008, 08:15 AM
Brad Gillie Brad Gillie is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Fort Worth
Posts: 78
Default Re: recording audio waveform is delayed in graphic edit view

Quote:
I'm having the same problems. I emailed Digi Tech Support, and they told me

"The issue that we were aware of with waveforms and elastic audio was
resolved in 7.4cs2. Can you provide more details about the behavior
you are seeing and the steps we need to follow to reproduce it.
Once we reproduced the problem we can take steps to address the issue."

I don't use Elastic Audio, so upgrading to cs2 did not solve my problem. I'll let you know when I hear back from them.
Still waiting to hear back from Digi. I sent a very detailed description of my problem to them yesterday morning. I also linked this thread and another similar thread so they could have more info. I'll keep everyone posted.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spectograph view in addition to waveform view? digidesigner Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-20-2010 09:08 AM
Waveform view misaligned with audio in pt 74 le griptionaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-27-2008 06:38 PM
waveform view during recording sonuslab Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-21-2006 09:04 AM
audio-waveform view during recording sonuslab Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-20-2006 06:51 AM
PT 5.0 delayed selection/grabber graphic bug ? James Thomson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-26-2000 03:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com