Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2010, 09:31 PM
Nitefly Nitefly is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Cold Springs, NV
Posts: 15
Default PT 7.4.2 via ARD: Waves GUI Blank

The HD machine is being controlled by a second, ARD-running Intel (albeit I've also tried Screen Sharing in the troubleshooting process, to no avail).

All my Waves (Platinum, SSL, GTR3) show up with a blank, gray GUI when viewed using either VNC option, but correctly with an actual monitor attached. All other plugs -- Digi and otherwise -- display correctly either way.

Anyone?
__________________
Intel 3GHz Quad; 16 GB RAM; PTHD 7.4.2./ OS 10.5.5; HD5 in a Magma PE6R4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need a blank pt se file PLEASE! jamiegraham Pro Tools SE and Essential (Win) 0 03-05-2013 12:35 PM
Blank menus Chris King Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-12-2011 12:53 PM
PT 7.0 BLANK CD? T666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-10-2006 08:29 AM
HD 96K blank panels poppy Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-27-2002 11:12 AM
Blank Preferences MaizeBass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-15-2001 01:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com