Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2017, 12:17 PM
jmattchan jmattchan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 123
Default Copy/paste plugin settings?

Hey all,

Is there a shortcut to copy a plugin setting to one on another strip?

So used to this on an icon. Please don’t tell me I have to go to the mouse.

Thanks,
Matt
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2017, 01:36 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Command-shift-c
Command-shift-v
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2017, 01:56 PM
jmattchan jmattchan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 123
Default Re: Copy/paste plugin settings?

No board shortcut?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-30-2017, 01:59 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Quote:
Originally Posted by jmattchan View Post
No board shortcut?
oops, didn't realize the forum I was replying to.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-30-2017, 06:14 PM
rcutz rcutz is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 173
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Quote:
Originally Posted by jmattchan View Post
No board shortcut?
You can customize a pair of soft keys to do that.
But you always will need to do it plug-in by plug-in.
__________________
Ricardo Cutz
Re-recording mixer/sound editor supervisor.
Http://106db.com.br
-----
Reply With Quote
  #6  
Old 12-01-2017, 04:16 PM
jmattchan jmattchan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 123
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Thanks Ricardo
Reply With Quote
  #7  
Old 12-02-2017, 12:51 PM
karegranat karegranat is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 50
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Please, Avid! Make this work like on the old Icon desks. Even with a soft key it’s way slower than holding two modifiers and copying/pasting with two buttons on the desk.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #8  
Old 12-03-2017, 03:15 PM
jmattchan jmattchan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 123
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Agreed, this is hopefully a simple thing to implement.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-03-2017, 11:54 PM
o-matic o-matic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: France
Posts: 29
Default Re: Copy/paste plugin settings?

I'll be a new S6 user at the end of the week and this particular point is one of my concern.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-04-2017, 07:35 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 642
Default Re: Copy/paste plugin settings?

Greetings,

This is a feature request that we have heard from many previous D-Control and D-Command users who have transitioned to S6. Any suggestions about the specific implementation - switches? The ICON workflow is described in the graphic attachment.

Thanks.


https://www.dropbox.com/s/nax6laxle5...ntrol.png?dl=0




Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C24 copy/paste settings tamtamstudio ICON & C|24 4 05-01-2016 12:19 AM
Copy settings, paste settings ? Terry Wetzel General Discussion 6 04-03-2016 06:13 AM
Copy/Paste plugin automation Rune Thuelund Post - Surround - Video 18 03-28-2012 01:35 PM
Help: copy/paste plugin parameters (ex: 2.0 to 5.1)? Floydio Tips & Tricks 2 05-26-2010 02:04 PM
copy plugin data ,paste on another parameter ? andre tchmil Tips & Tricks 2 01-17-2007 10:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com