Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-07-2012, 12:57 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Waves Audio AAX DSP

Quote:
Originally Posted by MIKEROPHONICS View Post
WUP/Waves - not for me thanks

1) I don't like their business practices
2) I don't rate their clones i.e. of the Cedar DNS
3) I choose not to support Israeli companies
4) I have found their automation unreiliable

I am very glad that I am not faced with a back catalogue of sessions with their plugs moving into the AAX DSP new frontier.

These are my personal choices.

cheers
I completely agree (aside from point #3, please avoid personal politics here)... but let's not turn this into a shootout. There are those of us who use it, and those of us who don't. I don't care for the WUP myself, but I imagine if I had spent thousands over the years keeping my plugins up to date just to find out that it isn't in their business plan anymore, I'd be miffed about it, too.

Customers have every right to be upset, but to put to blame on Avid for releasing new hardware is silly. Avid is moving forward, Waves is choosing not to.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
  #22  
Old 06-07-2012, 03:03 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,336
Default Re: Waves Audio AAX DSP

Quote:
Originally Posted by MIKEROPHONICS View Post
WUP/Waves - not for me thanks

1) I don't like their business practices
2) I don't rate their clones i.e. of the Cedar DNS
3) I choose not to support Israeli companies <= whole and unessential debate starter here (politicz)
4) I have found their automation unreiliable

I am very glad that I am not faced with a back catalogue of sessions with their plugs moving into the AAX DSP new frontier.

These are my personal choices.

cheers
#3 let's hope they never come with a life curing treatment for any of the world wide biggest ailments. Cause with that thinking you'd be hard pressed to just lay down and die instead of taking it.. but eh.. your opinion.

Quote:
Originally Posted by Dism View Post
I completely agree... but let's not turn this into a shootout. There are those of us who use it, and those of us who don't. I don't care for the WUP myself, but I imagine if I had spent thousands over the years keeping my plugins up to date just to find out that it isn't in their business plan anymore, I'd be miffed about it, too.

Customers have every right to be upset, but to put to blame on Avid for releasing new hardware is silly. Avid is moving forward, Waves is choosing not to.
Totally agree.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
  #23  
Old 06-08-2012, 06:58 PM
upscaps upscaps is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 384
Default Re: Waves Audio AAX DSP

From many trusted sources of ours who work hand in hand, AAX native will be coming. AAX DSP is not a go yet but it's leaning positive.

Actually it's McDSP that's holding up our switch to HDX3. Way too many projects w filterbank, 6030, ML4000.
  #24  
Old 06-10-2012, 03:46 PM
eveaudio eveaudio is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 16
Default Re: Waves Audio AAX DSP

...But when the $2000 worth of nails you just bought become useless, you have a legit reason to complain ....
  #25  
Old 06-10-2012, 05:57 PM
WernerF WernerF is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York City
Posts: 3,048
Default Re: Waves Audio AAX DSP

Quote:
Originally Posted by eveaudio View Post
...But when the $2000 worth of nails you just bought become useless, you have a legit reason to complain ....
Huh?
  #26  
Old 06-26-2012, 03:47 AM
7usainarab 7usainarab is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Saudi Arabia
Posts: 13
Thumbs down Waves Audio no plans for AAX DSP support

This question is for company Waves Audio


No news at all on DSP AAX support. ARE YOU GOING TO SUPPORT AAX DSP OR NOT? Please make a decision so we can either make plans or leave Waves.



The answer

There are no plans for AAX DSP support

__________________
Mac Pro Quad-Core 8 Intel Xeon 2.4
Mac OS X 10.7.4
Avid Pro Tools HDX
Avid C24
Avid I/O 16*16
  #27  
Old 06-26-2012, 04:01 AM
Oblivion777's Avatar
Oblivion777 Oblivion777 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Slovenia, E.U.
Posts: 495
Default Re: Waves Audio no plans for AAX DSP support

Well at least now you/we know...better that than to be kept in doubt.
__________________
**********
Main DAW: MacPRO 5.1, 8-Core Xeon 2.93GHz, 24 GB RAM, OSX 10.13.6, HDX2, PT2018 Ultimate, 2x UAD-2 Quad Satellites (v9.x) 2x HD I/Os, 1x Omni HD I/O, C|24 Control Surface
Auxilary DAW: MacBook Pro with Retina Display (2012), 2.6GHz quad-core Intel Core i7, 16GB RAM, OSX 10.13.6, PT2018 Ultimate, 1x UAD Apollo Quad Audio Interface /w Thunderbolt Interface (v9.x)
**********
  #28  
Old 09-09-2012, 05:13 PM
soundasylum soundasylum is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: Tampa, FL USA
Posts: 133
Smile Re: Waves Audio AAX DSP

I agree regarding the fact that the plug-in does not make the mix. However, for those of us that have considerable investments in various waves Platinum or Diamond bundles X two or three studios, switching to a different manufacturer would be a tad pricey and doesn't make sense. Especially having to already fork out the dough to upgrade three or four PT HD systems and IO, since version 10 is the last hurrah for our 192's. Makes you want to chuck it all, go native and keep tracks and plug-ins to a minimum. I expect Waves will get with the program. It just takes time.
  #29  
Old 09-10-2012, 12:18 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Waves Audio AAX DSP

192s should work, it's just if they don't Avid is not going to do anything to make them work
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
  #30  
Old 09-10-2012, 05:31 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Waves Audio AAX DSP

Fellas, just a have a listen to the UA versions of what Waves have attempted to model, and you'll care less about AAX DSP support!
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
audio and waves don't match sierra2010 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-28-2008 08:02 AM
Waves IR-L stops passing audio??? SHIRK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-30-2006 08:02 PM
Has anyone bought a PC from "Digital Audio Waves" jadedstate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-24-2005 08:38 PM
Waves Audio Processing Accelerators scotsman Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 06-10-2005 12:08 AM
002 Core Audio Driver & Waves for OSX Musepro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-08-2003 11:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com