Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 05-21-2015, 04:20 PM
jamieguitar jamieguitar is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Colchester, CT
Posts: 53
Default

I'm not sure if anyone said this or not. I didn't want to read the whole thread to find out. However, if my fix works for someone so they don't go through the hassle I did, then good.
  • Open Eleven Rack
  • When it sits in the task bar and won't come up, go to task manager, right click on Eleven Rack and click bring to front
  • Close Eleven Rack
  • Open Eleven Rack
  • When it still doesn't work, repeat this process
  • Repeat it a third time if needed.

This is an insane solution and makes no sense to me why this would work. However, after doing it THREE times, it now opens normally and (so far) has done so about 6 times.
Thank you to cdvh5150 , the person on the first page of the thread for leading me down this road. Only thing different from his solution was to repeat the process.
__________________
Jamie Ward


Last edited by jamieguitar; 05-21-2015 at 04:25 PM. Reason: found name to thank
Reply With Quote
  #82  
Old 05-31-2015, 12:18 PM
lvsranch lvsranch is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Sarasota, FL
Posts: 25
Default

I have to mess with the task manager every time I load the editor. Ever since I installed it it has been a problem. I just keep hoping Avid will do something sooner or later. It is a definite bug, and a big one. A year and a half and counting.

Last edited by lvsranch; 05-31-2015 at 12:18 PM. Reason: Typo
Reply With Quote
  #83  
Old 08-05-2015, 10:48 PM
BorsingStudios BorsingStudios is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Fayetteville, Tn
Posts: 1
Default Eleven Rack goes off all Three screens

POOF!!

Just "finished" our clean Win 10 installation on our new HP Z 640 Workstation.

Most stable Win installation I've ever made still some issues remain of course, like when I installed my Eleven rack drivers which enabled my Eleven Rack hardware to be used. Then after I installed the standalone Eleven Rack editor all kinds of Industrial standardization happened because it simply went of all Three screens, Deep into Cyberspace for real. Perhaps to join our ProTools 11's fate since we got fed up with all the "Sorry ProTools needs to restart the Computer BS and switched to Samplitude pro X2 (and Yeah baby, finally a DAW that won't stick it's BIG nose between me and my work)..

Still it would be NICE to get help with the 11 Rack editor.. Without paying for Avid's Industry standard "Support"..

Sir Carl's Evil Twin..
Reply With Quote
  #84  
Old 08-06-2015, 09:33 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,609
Default Re: Eleven Rack goes off all Three screens

Are you saying the 11R Editor is not showing on screen?

Have you tried this?
http://avid.force.com/pkb/articles/e...s-systems-only
Reply With Quote
  #85  
Old 08-16-2015, 05:21 PM
dave420@hotmail.com dave420@hotmail.com is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: va beach, va
Posts: 14
Default trouble with rack editor

hello im having trouble with my 11r editor. it loads up then disapears...
Reply With Quote
  #86  
Old 08-21-2015, 12:31 PM
rpossum rpossum is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 70
Default Re: trouble with rack editor

http://duc.avid.com/showthread.php?p...58#post2193958
unfortunately, it seems Avid has left us out to dry and hasn't updated anything for 11r in YEARS.... but there is a way to get the editor back
Let's all encourage Avid to do the right thing and fix some of these basic bugs (and put the 11R window back into Pro Tools!!!!)
Reply With Quote
  #87  
Old 08-30-2015, 05:03 AM
claudetl claudetl is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: ngghn
Posts: 1
Default Re: Eleven Rack Editor window dissapears

you have this solution but not possible to download , i don't know why .
it shows me privilege not sufficient

Application launcher that will put the Eleven Rack Editor window in the center (thanks to APAC Moderator "Shan")

http://duc.avid.com/showthread.php?p=2143138
Reply With Quote
  #88  
Old 09-17-2016, 03:51 AM
sid_monroe sid_monroe is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: France - Paris
Posts: 1
Default Re: Eleven Rack Editor window dissapears

Hi, I Had this problem too, I don't know if you found a solution, but all is explicated here

http://avid.force.com/pkb/articles/T...s-systems-only

It worked for me.
Reply With Quote
  #89  
Old 09-17-2016, 03:26 PM
martinaston martinaston is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Chesterfield
Posts: 158
Default Re: Eleven Rack Editor window dissapears

Quote:
Originally Posted by sid_monroe View Post
Hi, I Had this problem too, I don't know if you found a solution, but all is explicated here

http://avid.force.com/pkb/articles/T...s-systems-only

It worked for me.
Thanks for this
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven rack editor freezes baribari Eleven Rack 2 02-17-2014 07:40 AM
Eleven Rack Editor Now Available Avid Technical Alerts 0 01-23-2014 09:02 AM
Eleven Rack window responds to changes on Eleven Rack, unable to record. pine Eleven Rack 6 08-02-2012 07:50 PM
Eleven Rack and Eleven Rack control window not matching 11R Newbie Eleven Rack 3 04-18-2012 06:07 PM
Eleven rack stand alone editor Samscasa Eleven Rack 23 02-27-2012 08:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com