Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2004, 10:01 AM
The Electric Trombone The Electric Trombone is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Kentucky
Posts: 244
Default HELP ! I have OSX/OS9 dual boot problems...

I loaded OSX in a dual boot with OS9. I have them on separate physical drives. Everything was fine for a while excpet now when I boot to OS9, I get to the desktop and my cursor becomes the little watch and it just stays there spinning. . . .

Any trouble shooting, repairing tips for OS9 ? Any ideas ?

I'm running a G4 DP533 w/ 480 MB ram. PTLE 5.3 on 9 and PTLE6.2.2 on X.

__________________
Dan Atkins
The Electric Trombone Studio
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2004, 01:09 PM
The Electric Trombone The Electric Trombone is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Kentucky
Posts: 244
Default Re: HELP ! I have OSX/OS9 dual boot problems...

B-bump.
__________________
Dan Atkins
The Electric Trombone Studio
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2004, 06:53 PM
The Electric Trombone The Electric Trombone is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Kentucky
Posts: 244
Default Re: HELP ! I have OSX/OS9 dual boot problems...

Nevermind, I repaired the OS9 disc from OSX and that did the trick !
__________________
Dan Atkins
The Electric Trombone Studio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with workspace window/dual boot peter kuchar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-29-2008 10:32 AM
001 dual boot mac and problems griseak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-26-2006 08:06 PM
Midi i/o problems with dual boot system eworks Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-08-2004 03:02 PM
PLUGIN PROBLEMS WITH DUAL BOOT OS XP ME el matador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-19-2002 02:44 PM
Problems with installing ProTools on Windows XP on dual boot system Werz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-28-2002 03:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com