Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2020, 12:30 AM
Teej Teej is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Berlin, Germany
Posts: 123
Default S1 DOA ... am I missing anything?

Blue light is on the power supply, it is receiving power. Power switch does absolutely nothing. I assume even without being connected to Eucon, there should be some kind of activity when powered on? (test lights, faders up/down etc...) It was absolutely brand new sealed in box.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-18-2020, 01:43 AM
danik danik is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Germany
Posts: 39
Default Re: S1 DOA ... am I missing anything?

Just try to lock the power cable on the unit, you have to twist it.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-18-2020, 01:58 AM
Teej Teej is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Berlin, Germany
Posts: 123
Default Re: S1 DOA ... am I missing anything?

Quote:
Originally Posted by danik View Post
Just try to lock the power cable on the unit, you have to twist it.
That's it! Didn't notice the locking connector. Thanks :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid HD OMNI missing firmware - missing audio interface Marco Bernardo Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 23 02-22-2017 09:20 AM
missing plugins - missing subscription pt12 jazztronauts Pro Tools 12 0 02-23-2016 09:38 AM
ProTools HD 10.3.6 - iZotope RX3 DlgDenoiser 'missing plugin' isn't missing paranerd Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 10-03-2013 07:39 AM
1 band EQ settings missing and Xpand missing? rockguitarist1255 Pro Tools 10 5 02-19-2012 04:33 PM
Missing fade files, missing audio in resaved sesssions drygruo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-14-2010 04:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com