Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2019, 04:21 PM
Jimmy Riddle Jimmy Riddle is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: London
Posts: 1
Default Linking Avid Community Account Problems.

My Avid community account won't link with my other Avid accounts??? It's status remains 'unlinked' and when I make an attempt to link it I go around in circles resetting password, password not valid, resetting password, password not valid etc etc?!?!? And I noticed that initially the title header says "Avid Community status" but when I get wrapped up in the wrong password drama, the title of the windows change to "Avid Video Community"?!?!? What is going on. Can anyone help?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't create community account peroyomas Licensing & Accounts 7 10-23-2019 11:51 AM
Can't create Avid Community account goodBoy1 General Discussion 0 10-21-2019 04:41 AM
Community Account SaNK Licensing & Accounts 0 07-04-2019 05:10 AM
Can't link my Avid master account to the Avid community IuliaC Licensing & Accounts 3 03-27-2019 08:05 AM
Linking my registered PT9 box version with my account wagninger General Discussion 1 04-17-2012 02:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com