Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2015, 04:21 AM
bleu@cheerful.com bleu@cheerful.com is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1
Default Pro Tools 12 Trim Automation

..i just upgraded from ProTools 10 HD to Pro Tools 12 (fyi, didn't upgrade to 12 HD because i don't use AVID hardware)...

...there seems to be no trim automation on ProTools 12 --- this is very disconcerting, as i use it extremely often and i assume all the trim automation from my old sessions will now be lost..?

..are they planning on including it in future versions? ..why didn't they include it in this one?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2015, 04:24 AM
suicune suicune is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wolverhampton, UK
Posts: 896
Default Re: Pro Tools 12 Trim Automation

I think it's HD only. Gotta throw those guys a few bones for the extra $400 per year after all.
__________________
M2 Studios
Wolverhampton, UK
http://www.madhat.co.uk
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2015, 05:25 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,191
Default Re: Pro Tools 12 Trim Automation

Confirmed, it is a HD-only feature
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suspend Trim automation Bart HLH Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-16-2012 05:15 PM
Trim automation above plus 12? andydadd Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-07-2007 09:56 PM
trim automation booboocakesjones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-10-2003 02:13 PM
Trim automation cachemira Tips & Tricks 11 07-03-2003 04:14 AM
No automation Trim? Workarounds please bryanbassett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 12-14-2001 11:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com