Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2012, 08:37 PM
awe awe is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 21
Default Edit and Region List Linking not working with AAF clips

Hi,

I'm having a strange problem with a session of mine. I've imported an AAF (which was exported from Media Composer with Copy Media) into my session, which works flawlessly save for one problem: when I highlight a clip with the grabber, it is not selected in the region list, even though the corresponding setting is enabled. Interestingly enough, once I make any edits (and thus new clips), these new clips are behaving the way the should and are highlighted when I select them with the grabber.

Anybody have an explanation for this?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2019, 02:49 AM
Fish Horse Fish Horse is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Belgium
Posts: 43
Default Re: Edit and Region List Linking not working with AAF clips

It's still a problem in 19.5 Ultimate on Mac High sierra OS 10.13.6.
Any solution anyone?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exporting Clips as WAVs, clips dont highlight in list gigantorbuzz Pro Tools 10 6 08-05-2013 02:07 PM
why is audiosuite rendering to region list and not to edit window?? luts macOS 1 06-28-2012 01:21 AM
PT 7.4 HD: Link Edit- and Region List-Selection Smico Tips & Tricks 2 10-14-2011 03:54 AM
Edit window regions not linking with region bin??? dougens 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-11-2010 12:31 PM
audition from region list not working anders Tips & Tricks 1 01-06-2004 02:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com