Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-13-2011, 12:25 PM
EverettMarshall EverettMarshall is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: St. Louis, MO USA
Posts: 3
Default FCP OMF import into PT9 is white noise

All the waveforms visually are correct, number of tracks, etc...however ALL the audio is white noise.

The sequence in FCP is about 4 minutes and 8 tracks. I have created a fresh sequence in a new project that is 2 tracks and 10 seconds (a SLUG) with the same result.

All export options...48khz/16, 48/24, 44/16, 44/24...white noise.

I have swapped audio interfaces as well between M-AUDIO Projectmix, Presonus Firebox, and Focusrite Saffire 26. The OMF properly works in Logic and STP. It just doesn't play in PT9. (BTW, I use PT all the time VO and commercial production so the rig works.)

Is there anything that I'm missing that is obvious like "Oh, EVERYONE knows that has NEVER worked..."

Last edited by EverettMarshall; 04-13-2011 at 01:39 PM. Reason: typo
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2011, 12:55 PM
EverettMarshall EverettMarshall is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: St. Louis, MO USA
Posts: 3
Default Re: FCP OMF import into PT9 is white noise

a little more new info...

I just did an AIFF export from FCP. Then, in a new PT9 session I attempt an import. In the window where the file to import is selected I am able to preview the AIFF and it sounds just fine. After import, the waveform in the timeline seems correct but the audio is white noise.

Something is funked up in the conversion in PT.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
White Noise, distortion, pops, loud noise in Pro tools 9 and mbox mini Bigpit Windows 1 09-09-2013 09:26 AM
Burst of noise (not necessarily white noise) at the end of clips Swarf macOS 9 09-20-2012 08:55 AM
White Noise on PT 8.1 mac session import application4 Pro Tools TDM Systems (Win) 2 12-06-2010 05:10 PM
OMF Import from Logic = White Noise! Sonic Nomad Pro Tools 9 5 11-22-2010 06:14 AM
import audio and only get white noise Kris75 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-20-2002 04:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com