Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2009, 08:51 AM
deanguidry deanguidry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lafayette, La.
Posts: 146
Default Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

On principal, I should just drop the whole protools format for Digidesign's failure to timely address this issue in this CS update. This must be one hell of an issue to resolve or Digi is in denial that to fix it will require a fundamental restructuring of its software code. I have never seen a software provider struggle for so long to investigate and correct a bug. I feel as though there is something very fundamentally wrong with the platform as it currently exists, and there isn't much they can do about it because the solution would require a monumental overall which might bankrupt the company. That's all I can figure out at the moment.
__________________
Dean Guidry
Attorney at Law
Lafayette, LA
Collections, Personal Injury, Entertainment Law
myspace.com/studio89rocks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2009, 09:23 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

What issue are you referring to? I'm not having any issues with Start/Stop on either of my PTLE 8.x rigs.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2009, 09:26 AM
audiogeekzine audiogeekzine is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver
Posts: 1,524
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

This one:
http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=229936
__________________
@theaudiogeek
| www.EPICSounds.ca | www.AudioGeekZine.com | www.HomeRecordingShow.com |
Reply With Quote
  #4  
Old 02-25-2009, 09:27 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

So he's complaining about a Windows bug on the Mac forum?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-25-2009, 09:38 AM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

Quote:
Originally Posted by deanguidry View Post
On principal, I should just drop the whole protools format for Digidesign's failure to timely address this issue in this CS update. This must be one hell of an issue to resolve or Digi is in denial that to fix it will require a fundamental restructuring of its software code. I have never seen a software provider struggle for so long to investigate and correct a bug. I feel as though there is something very fundamentally wrong with the platform as it currently exists, and there isn't much they can do about it because the solution would require a monumental overall which might bankrupt the company. That's all I can figure out at the moment.
Absolutely. Yes. Drop ProTools. Thanks...
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #6  
Old 02-25-2009, 10:10 AM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

This was a problem back on V7.0 where the buffer error wasn't throwing a dialogue box hence the flashing play button and nothing else. Just increase the buffer.

By the way, love the signature.
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #7  
Old 02-25-2009, 10:14 AM
deanguidry deanguidry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lafayette, La.
Posts: 146
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

Quote:
Originally Posted by Slim Shady View Post
So he's complaining about a Windows bug on the Mac forum?
Sorry! Should have been posted in Windows forum....but it could happen to ya'll, too.
__________________
Dean Guidry
Attorney at Law
Lafayette, LA
Collections, Personal Injury, Entertainment Law
myspace.com/studio89rocks
Reply With Quote
  #8  
Old 02-25-2009, 11:04 AM
stoneinapond stoneinapond is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: ny
Posts: 993
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

Quote:
Originally Posted by deanguidry View Post
Sorry! Should have been posted in Windows forum....but it could happen to ya'll, too.
I hope you don't say that to one of your clients.....
Reply With Quote
  #9  
Old 02-25-2009, 11:20 AM
lwilliam lwilliam is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Valencia, CA
Posts: 5,094
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

Quote:
Originally Posted by flommer View Post
Absolutely. Yes. Drop ProTools. Thanks...
__________________
Larry

PTLE8/002r;OS 10.6.4 2 x 2.26Ghz quadcore,6GB RAM, Waves Platinum, many other plugins...
Reply With Quote
  #10  
Old 02-25-2009, 05:58 PM
RaySoul RaySoul is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: L.A.
Posts: 823
Default Re: Unbeleivable: PT LE 8.0 cs2 No Start/Stop Issue Resolution!

Lol.
__________________
"I'm not really HoboSoul™, but I play him at the DUC..."
Mac Pro 12Core 3.46G (5.1) | 64G Ram OSX 10.11.6 | PTHDN/OMNI/Apogee Duet(non Avid) 10.3.6 / 11.3.1

Need mixes, mastering, guitar, keyboard or bass parts added to your tracks? Need custom songs/music written and produced for special occasions? Check out The Soundz Shop. Great work by pros with multi-platinum experience at excellent prices...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 9.0.6 Start/Stop Issue and Plug-in Instrument Issue ZDF macOS 0 01-14-2013 02:47 PM
Start/Stop Issue deanguidry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-27-2009 01:35 PM
7.4 - Start / Stop Issue Back With a Vengence Greg M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-12-2007 04:39 PM
Start-Stop-Start again NOT from beginning mahler007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-23-2004 04:05 PM
Feedback issue on Stop/Start? xx1messxx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-15-2004 08:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com