Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2013, 07:05 AM
bmryner bmryner is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: boston
Posts: 1
Default Fast Track C600

Anyone having trouble with the C600 under windows 7/8 ? I've used both OS's, 64-bit & when I install the drivers upon reboot, it works, but I find that when I shut down my system I have to reinstall the driver again for my c600 to work.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
10.3.3 & 10.3.4 broke Fast Track C600 I/O shanemorales FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 6 05-18-2013 09:23 AM
Fast Track C600 muk786 FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 6 04-05-2013 06:48 PM
11R and Fast Track C600 Platereverb Eleven Rack 8 03-03-2013 03:37 AM
Fast Track C600 stefano.9119 Pro Tools SE and Essential (Mac) 1 12-21-2012 02:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com