Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2007, 10:20 AM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 428
Default copied reigions to new track = smaller waveform

Running 7.2.

When I copy a region and paiste it in a new track and/or when I split stero tracks into Mono tracks the waveform shrinks in size; but, the volume is not affected.

Any clues why this happens? Is there a fix for this?

Thanks.
__________________
27" iMac; 32gigRam; OSX Catalina 10.15.2; PT 2019.12.0; Apollo x8p; UAD-2-Satellite-TB3-Octo;
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2007, 11:15 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,573
Default Re: copied reigions to new track = smaller waveform

Option-A or double click the Magnifying Glass tool to reset. Since 7.1 or so tracks can have different waveform heights. With the Mag Glass tool control click-drag on a track and you can zoom just that one.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
waveform on instrument track pinnacle Pro Tools 10 2 11-02-2011 08:27 AM
Transpose a copied track without affecting the original harry3232010 macOS 2 04-24-2011 08:16 PM
after record waveform is smaller koka Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-05-2009 03:36 AM
Replace reigions with Audiosuite fx? buckaroo Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-16-2009 08:52 AM
Waveform appears smaller when copying and pasting region ! lotusstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-13-2007 08:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com