Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2006, 03:26 PM
pakobo7 pakobo7 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: currently Japan, from Hawaii
Posts: 36
Default toggle inserts

Does anyone know how to do a simple on/off toggle for track inserts? I only want a certain EQ for one part of the song.

I tried doing a submix using the directions in the manual, but it's not doing what I want it to. Perhaps because i'm sending the track to two different auxilary tracks? Any help is appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2006, 03:38 PM
MDog MDog is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 526
Default Re: toggle inserts

Is this for an individual track, or the main output buss?

Also, have you looked in to Pro Tools plugin automation features? You could automate everything back to "0", effectively bypassing the EQ.
__________________
My best friend is a pitbull.

http://www.badrap.org
Reply With Quote
  #3  
Old 08-14-2006, 03:55 PM
pakobo7 pakobo7 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: currently Japan, from Hawaii
Posts: 36
Default Re: toggle inserts

ah...plug in automation...found it in the reference, thanks a lot. I was totally searching for the wrong terminology. Mahalo!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMNI inserts only for mic pre , or used as master buss inserts as well Weird Audio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-14-2012 09:27 PM
ALT button toggle grendizer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-24-2010 07:34 AM
Zoom Toggle NinjaBob Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 05-09-2007 02:46 AM
ALT toggle behaviour Boatsman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-24-2005 02:43 PM
windows won´t toggle kalle74 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 24 09-07-2001 12:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com