Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-04-2014, 09:57 AM
DAWgEAR's Avatar
DAWgEAR DAWgEAR is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: California, USA
Posts: 331
Default Artict Control Monitor/Control Room Knob & HD Omni

Is it possible to use the Monitor/Control Room knob on the Artist Control to control anything (such as the Stereo Monitor level) in Pro Tools HD 11 with HD Omni? Maybe even just have the option to assign it to a particular dedicated track?
__________________
Pro Tools HD Native 2019.6 | HD Omni | iMac Pro: 10-Core 3.0 GHZ - 64 GB - 2 TB - Vega 56 | Sonnet Echo Express SE II for PT HD Native PCIe and UAD 2 Quad PCIe card | Pro Tools Dock
Reply With Quote
  #2  
Old 07-05-2014, 09:54 AM
RyanC RyanC is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 639
Default Re: Artict Control Monitor/Control Room Knob & HD Omni

I wish they would do that too. Even just a plugin that will allow it to control volume would work for me...
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2014, 09:20 AM
RyanC RyanC is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 639
Default Re: Artict Control Monitor/Control Room Knob & HD Omni

Voted-
Reply With Quote
  #4  
Old 07-07-2014, 02:56 PM
DAWgEAR's Avatar
DAWgEAR DAWgEAR is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: California, USA
Posts: 331
Default Re: Artict Control Monitor/Control Room Knob & HD Omni

Voted also. Thanks!
__________________
Pro Tools HD Native 2019.6 | HD Omni | iMac Pro: 10-Core 3.0 GHZ - 64 GB - 2 TB - Vega 56 | Sonnet Echo Express SE II for PT HD Native PCIe and UAD 2 Quad PCIe card | Pro Tools Dock
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the control room knob used for? djmichaelwenz Artist Series 22 07-21-2014 01:26 PM
Artist Control Monitor/Ctrl Room Volume Knob HowlingWolfStudio Artist Series 1 04-16-2014 12:10 AM
Euphonix MC Control V2 - Control room knob PT9HD-HELP hugoleitao Artist Series 3 06-09-2012 07:03 PM
Monitor control knob and mute disabled - it's just LOUD!! tpt1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-03-2007 05:08 PM
Monitor control room section Tomio Broman ProControl, Control|24, Command|8 1 05-19-2003 11:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com