Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2012, 10:43 AM
clifrodamus clifrodamus is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: gainesville fl
Posts: 2
Default How to record?

I just got the m-audio mobile pre interface that came with pro tools se. I try to record and play demos but the program will not even play anything back. I says it "can not allocate space for recording" or "an access violation has occurred". I also try plugging my midi keyboard in and still no success. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2012, 10:44 AM
Lincoln Mitchell Lincoln Mitchell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Richmond, Va
Posts: 238
Default Re: How to record?

Do all of this then report back...

http://duc.avid.com/showthread.php?t=300050
__________________
Lincoln Mitchell

Pro Tools 2018.10
Mac Mini Server. 10.13.6, 16GB Ram, SSHD
Apogee Ensemble Thunderbolt, Apogee Element 24
Presonus StudioLive 24 and 24R Series III
Presonus Digimax DP88 ADAT



Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Session must be on an audio record volume if permmited set the volumes to R record lionandthemouse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-11-2013 02:48 PM
Record 1 audio track, then go to record a second, the timer button flashes... help tdubthatsme General Discussion 5 02-27-2011 05:39 PM
MIDI record enabled and found but wont record BCRich 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-23-2010 01:51 PM
Press Arm Record then Play and have to wait 3 miniutes before record/playback starts The Muphin Man Pro Tools SE and Essential (Win) 8 09-10-2010 08:03 PM
Crackling in record mode (even when not actually recording), cannot record > 10 secs chandra 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 08-16-2010 10:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com