Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2014, 06:39 PM
BradyB BradyB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Claremont
Posts: 4
Default PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Hey guys, so I boot up PT 11 and have my LaunchKey 49 connected via usb. I set my Peripherals and then a window pops up saying "Pro Tools can't communicate with HUI...." Can someone please tell me how to fix this.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2014, 06:48 PM
Sparky1 Sparky1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Saskatoon, SK, Canada
Posts: 684
Default Re: PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Please start here.

A little more information may help...

Sparky
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2014, 12:08 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Lightbulb Re: PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Setup-->Peripherals-->MIDI Controllers.

If you don't have a HUI, then make sure all of these are set to none.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 11 Communication Error !!Newbie!! BradyB Pro Tools 11 2 07-14-2014 10:42 AM
HDx Communication Error Rob Warren VENUE Live Sound Systems 1 04-30-2009 07:44 AM
Command 8 Midi communication error doctorbrain ProControl, Control|24, Command|8 0 12-28-2006 06:41 PM
002 hardware communication error? slideguitarguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-22-2006 04:25 PM
Lost communication error yavuzj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-02-2005 11:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com