Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2014, 11:50 AM
BradyB BradyB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Claremont
Posts: 4
Default PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Hey guys, so I boot up PT 11 and have my LaunchKey 49 connected via usb. I set my Peripherals and then a window pops up saying "Pro Tools can't communicate with HUI...." Can someone please tell me how to fix this.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2014, 11:35 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,584
Default Re: PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Quote:
Originally Posted by BradyB View Post
Hey guys, so I boot up PT 11 and have my LaunchKey 49 connected via usb. I set my Peripherals and then a window pops up saying "Pro Tools can't communicate with HUI...." Can someone please tell me how to fix this.
Hi,

Have you installed the launchkey software? And been through their setup guide...

http://global.novationmusic.com/supp...duct=Launchkey


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2014, 10:42 AM
BradyB BradyB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Claremont
Posts: 4
Default Re: PT 11 Communication Error !!Newbie!!

Quote:
Originally Posted by crizdee View Post
Hi,

Have you installed the launchkey software? And been through their setup guide...

http://global.novationmusic.com/supp...duct=Launchkey


Chris
Are you talking about the automap software? If so then yes
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ethernet causes Lost communication error apples 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-31-2014 08:49 AM
Communication error with Eleven Rack lbar11 Eleven Rack 3 11-06-2013 04:53 AM
HDx Communication Error Rob Warren VENUE Live Sound Systems 1 04-30-2009 07:44 AM
002 hardware communication error? slideguitarguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-22-2006 04:25 PM
Lost communication error yavuzj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-02-2005 11:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com