Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2015, 03:17 AM
sssssshhhhhh sssssshhhhhh is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: London
Posts: 7
Default 12.3 update appeared on one computer and not another?

Title pretty much says it...

On one of my computers, application manager has downloaded and installed 12.3, but on another it is telling me that 12.2 is the current version.

As far as I understand I have a licence for 12.3, whats going on?

Ta!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2015, 07:33 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,608
Default Re: 12.3 update appeared on one computer and not another?

Don't know, but you can still install 12.3

Just go to your Avid.com account and download it
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2015, 07:02 AM
sssssshhhhhh sssssshhhhhh is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: London
Posts: 7
Default Re: 12.3 update appeared on one computer and not another?

Quote:
Originally Posted by Benoni View Post
Don't know, but you can still install 12.3

Just go to your Avid.com account and download it
Thanks, but weirdly, it hasn't appeared in my avid account. It's no doubt something to do with my licence being an academic one. I can see Pro Tools Academic 12.1 and Pro Tools 12.2.

Application manager installed 12.3 for me, but only on one computer. Very confusing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My registration does not appeared on Avid Account mickc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-03-2011 09:58 AM
Registration not appeared on Avid Account daddycrash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-02-2011 03:17 PM
Strange problem just appeared. Anyone else see this? albee1952 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-13-2007 09:30 PM
Since I installed 6.7 an icon has appeared in... cc1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-07-2006 11:23 PM
Help! 6.1.2 update killed my computer! jes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 10-14-2003 11:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com