Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-19-2007, 02:15 AM
Xavier D. Xavier D. is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Default 003 worked once - display on (no text)

Hello there.

i search for my problem and i found similar subjects but not quite what i'm looking for.

I'm not sure what it is.

i switched from mbox 2 to 003. i installed everything as followed in the guided...

my 003 when i turn it on. the faders goes up and back down again and the LCD display turns on but it doesn't say anything. It's just on.

The LCD doesn't display offline like it's suppose to when PT is not on.

i got it to work only one time where it said offline and after that i kept having the same problem.

any help please?

i'm calling the dealer. but i don't want it to be something stupid i might be forgetting on doing.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2007, 12:22 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,722
Default Re: 003 worked once - display on (no text)

You need to verify that your firewire port is both working, AND compatible. Also you might try another firewire cable as many of us have had them go south for no good reason.(always good to have a spare anyway). Look around the DUC to see the kind of info you need to include in your post to help us help you.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi Tech Sup: Color Display & Aux Send Display bugs nob turner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-07-2010 02:43 PM
Display text (scripts / lyrics) on video? krippi Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-30-2009 08:52 AM
Help! 02 turns on, but display doesn't show text! cosmicevan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-22-2006 02:18 AM
PlugIn text over/under other text(reference pitch) base1001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-02-2006 03:19 PM
How to display text within P-T for audio book? radio matt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-09-2005 08:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com