Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2018, 07:05 PM
loftus loftus is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: adelaide Australia
Posts: 14
Default mbox pro issues

Hi I am running pro tools 11 on a mac mini using el capitan o/s. My interface is a Mbox pro and very recently I have got no signal coming in to the mbox. I have a keyboard connected through the stereo inputs and a guitar through the front input. The keyboard is also connected through the midi port and that works for triggering virtual instruments, but when going in as an audio, neither is registering a signal on the mbox. I have tried a few different leads and nothing. Any ideas???
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2018, 01:29 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,036
Default Re: mbox pro issues

In Pro Tools, Setup>Hardware, is the Mbox Pro the selected "audio engine"? If it IS, open Setup>IO>Input tab and make sure the inputs are shown and "connected"(on the grid matrix). If they are not, hit the DEFAULT button on the screen
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox pro 3 issues help? Mlamanna FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 5 01-23-2014 12:26 PM
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 03:29 PM
Playback issues Mbox 3 pro (Pro tools Mbox pro) Strawberry89 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-07-2011 06:37 PM
Mbox issues jadeci123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-14-2008 11:19 PM
Any know Issues w Mbox and 10.3.2? p_frog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-01-2004 08:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com