Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2014, 07:30 AM
brendan jury brendan jury is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Johannesburg South Africa
Posts: 3
Default Difficulty buying Pro Tools 11 upgrade from Avid store

I keep on getting an error message when trying to use the Avid store since last night.I have tried different credit cards of mine and my Paypal facility but it always resets my currency and then gives an Avid store error message.Very frustrating any advice would be warmly welcomed.I am not a new customer,I have an account going back 10 years.Upgrading from Pro Tools 10.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2014, 10:16 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,556
Default Re: Difficulty buying Pro Tools 11 upgrade from Avid store

Quote:
Originally Posted by brendan jury View Post
I keep on getting an error message when trying to use the Avid store since last night.I have tried different credit cards of mine and my Paypal facility but it always resets my currency and then gives an Avid store error message.Very frustrating any advice would be warmly welcomed.I am not a new customer,I have an account going back 10 years.Upgrading from Pro Tools 10.
Hi,

Maybe try a different browser?
Empty cache for your browser?
are all your browser plugins installed and up to date!! flash / java etc

Anyone else with a different computer able to try for you?


Chris


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2014, 10:21 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,825
Default Re: Difficulty buying Pro Tools 11 upgrade from Avid store

Quote:
Originally Posted by brendan jury View Post
I keep on getting an error message when trying to use the Avid store since last night.I have tried different credit cards of mine and my Paypal facility but it always resets my currency and then gives an Avid store error message.Very frustrating any advice would be warmly welcomed.I am not a new customer,I have an account going back 10 years.Upgrading from Pro Tools 10.
You also have to make sure your Location coinsides with your Avid account as someone in europe can't buy in dollars for example. You need to use the store that is listed for your local currency as you can't choose what cuurency you wanna pay due to different conversions in every country

Best
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2014, 10:44 AM
brendan jury brendan jury is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Johannesburg South Africa
Posts: 3
Default Re: Difficulty buying Pro Tools 11 upgrade from Avid store

Thanks so much Chris it was exactly as you describe…I am in the USA at the moment and I needed to change my location as my account is located in Johannesburg where I am based.All corrected thank you very much.Please have a great weekend.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buying Protools 10 issue, avid store Bigpit Windows 0 03-10-2013 08:56 AM
No Pro Tools HD 8 on AVID Store??? Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 05-16-2012 10:21 PM
Avid store appears to be down/lagged... must be all those people NOT buying PT10 ;) Dism Pro Tools 10 13 10-20-2011 11:00 PM
Dont even think about buying from avid store markyker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 11-10-2010 02:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com