Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2011, 05:02 PM
rawham rawham is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: San Francisco
Posts: 1
Default PT9 Assertion error at startup

Hello,

first I must admit that I made a major bonehead move by installing Mac Lion before I checked if PT9 was compatible. So I erased my harddrive and reinstalled OS 10.6.8 and PT9. Now my PT9 won't start and I get the following error message:

Could not create a new document because Assertion in "/Volumes/Development/ws.ProTools_9.0.x/AlturaPorts/DFW/MacBuild/..Views/UMenu.MacOS.mm", line 1346.

I did a clean uninstall of PT9, deleted/trashed prefs, database etc, repaired disk permissions and installed PT9 again but I am still getting the same error message. I tried the update to 9.0.3 but still get the same message.

Any help is greatly appreciated.

iMac 3Ghz OS 10.6.8
PT 9.0.0 and 9.0.3
Mbox mini
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Windows 2 07-11-2012 05:43 PM
Can't complete request- assertion error and wmTDM Flag error crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-25-2009 03:56 PM
Assertion Error robro86 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 04-07-2009 12:37 PM
Startup Error- Acess Violation Error emindemanddem 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-03-2007 06:19 PM
OMF Import error Assertion Error 4044 DUCHUNTER 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-08-2005 12:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com