Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2015, 06:40 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 825
Default upgraded to PTHD12 .. paid... "No Products Found"

Ok, so I weakened and bought the upgrade.
So, I follow the instructions on both the website (my account and the d/l link from the sales receipt) and the "Download Products" from the email confirmation.

"No Products Found"

WTF? Now I'm pissed!!

...also no licenses available on my linked iLok account!!
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2015, 06:52 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 825
Default Re: upgraded to PTHD12 .. paid... "No Products Found"

Ok got it!! Had to choose which license to upgrade from in the "Products" page.
Would have liked to have known something about that in my order confirmation details.. Grrr
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where is the "Auto Renewal" Option in "My Products and Subscriptions"? jhowas Pro Tools 12 8 11-01-2015 03:34 AM
Magma will introduce "ROBEN" Thunderbolt/PCIe expansion products nst7 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 10-01-2013 09:28 AM
Why is "PAID" Avid support so slow? Eric Lambert Pro Tools 10 19 08-10-2012 12:26 PM
Save as > "Could not 14404 because File or folder not found (-43) while opening "..." Elias Stiza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2012 08:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com