Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-11-2016, 02:21 PM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 82
Default Re: Got new license but PT 12.6 doesn't see it, how do I activate/surrender my old on

Hi,

just tried to update to ProTools 12.6 but find the same issue of license not available from my ilok get the following message and no way to contact Avid support as the web/page is down.


Regards
Reply With Quote
  #22  
Old 11-11-2016, 02:26 PM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 82
Default Re: Got new license but PT 12.6 doesn't see it, how do I activate/surrender my old on

screen shot with error message anyone offer any advice.


Regards
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2016-11-11 at 10.19.12 PM.png (41.9 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #23  
Old 11-11-2016, 02:41 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,630
Default Re: Got new license but PT 12.6 doesn't see it, how do I activate/surrender my old on

Did you look in the Available Licenses area while logged onto iLok?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #24  
Old 11-11-2016, 02:54 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,531
Default Re: Got new license but PT 12.6 doesn't see it, how do I activate/surrender my old on

Quote:
Originally Posted by IrelandM View Post
Hi,

just tried to update to ProTools 12.6 but find the same issue of license not available from my ilok get the following message and no way to contact Avid support as the web/page is down.


Regards
Hi IrelandM,
I've already created a support case regarding your concern. One of our Licensing team reps should be in touch with you soon.

Thanks,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New license won't accept old license to surrender Akiz Licensing & Accounts 44 11-18-2016 10:29 AM
Can not download Pro Tools 11 license to my iLok2 -incomplete license surrender issue StereoZzilla Pro Tools 11 10 01-04-2014 11:11 PM
ilok - Cannot download license: Pro Tools 10+9 Bundle requires surrender of license soukotta Pro Tools 10 10 09-25-2012 07:22 AM
ILOK License Surrender wants WRONG License radioguru Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-22-2012 08:19 PM
surrender license? scottgreiner Pro Tools 10 4 10-24-2011 11:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com