Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2010, 08:15 AM
Stickman7 Stickman7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Oklahoma
Posts: 34
Default Spinning wheel of death again

Decided to bite the bullet & installed snow leopard. Now when I record a track & I try to save it freezes up. It also freezes sometimes when I just enable the record button. I've done all the trouble shooting to no avail. I think I read a thread about doing a clean install of snow leopard instead of installing over Leopard. Does any one know if this might solve this problem? And if so, how hard is it to uninstall snow leopard & re-install clean?
__________________
I-Mac OSX Snow Leopard Version 10.6.4
Processor 2.66 GHz Intel Core 2 Duo
4 GB 800MHz DDr2 SDRAM
PTL 8.0.4cs2 Mbox 2 OWC Mercury Elite 1TB
firewire 400
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2010, 09:19 AM
Obsidian Dragon Obsidian Dragon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,795
Default Re: Spinning wheel of death again

That is probably you best option at this point. It is easy to but does take some time. Backup everything twice first. Format the drive and install Snow Leopard.
__________________
Obsidian Dragon
Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro14,3
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 3.1 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 16 GB
MacOS 10.13.6 running Protools 2018.7.0
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2010, 10:27 AM
NashGtr NashGtr is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Default Re: Spinning wheel of death again

I'm on 10.5.8 and had something similar. Our Apple store here suggested I try an "archive and install". It worked.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2010, 05:05 PM
Stickman7 Stickman7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Oklahoma
Posts: 34
Default Re: Spinning wheel of death again

Thanks for the replies, I will probably talk to Apple about the archive thing.
Wish me luck...
__________________
I-Mac OSX Snow Leopard Version 10.6.4
Processor 2.66 GHz Intel Core 2 Duo
4 GB 800MHz DDr2 SDRAM
PTL 8.0.4cs2 Mbox 2 OWC Mercury Elite 1TB
firewire 400
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
random spinning wheel of death before playback!!! clausiii Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 04-11-2013 12:11 AM
Spinning Wheel of Death on Pro Tools 8 M-Powered zachscott Pro Tools M-Powered (Mac) 2 03-29-2010 03:38 PM
Spinning wheel of death Stickman7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-25-2009 07:42 PM
Spinning wheel of death after a few edits Bart HLH Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-23-2008 10:05 AM
Spinning wheel of death!!! alw4416 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-09-2007 11:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com