Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2012, 07:29 AM
tj_davies tj_davies is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,219
Default Nudgeing selection/automation over crossfade bug

Has anyone else noticed that nudging automation or a selection within crossfade boundaries is reproducibly buggy, in other words not working.

1.) Create a large enough crossfade (e.g. 2s).
2.) make a selection, with either the start point, end point or both points within the crossfade boundaries.
3.) Now nudge in either way.

The selection gets extended to almost the middle of the crossfade, and if you keep on nudging, the selection will be cancelled as soon as you are completely inside the crossfade.

Here a video showing the bug:

http://dl.dropbox.com/u/8075200/Nudg..._Crossfade.mov

Thanks for any help,
Timothy
__________________
G5 10.8.5
PT 10.3.9 HD2
www.pearls-music.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-26-2012, 11:37 AM
cjguitar cjguitar is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: Sunland, CA
Posts: 561
Default Re: Nudgeing selection/automation over crossfade bug

Yes, I've seen this and believe it's a bug as well.
__________________
Chris M. Jacobson, CAS
Re-recording Mixer, Sound Designer
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-2012, 04:54 PM
nerdlinger nerdlinger is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 98
Default Re: Nudgeing selection/automation over crossfade bug

Have the same problem, too. Please fix!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-29-2012, 02:29 AM
tj_davies tj_davies is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,219
Default Re: Nudgeing selection/automation over crossfade bug

Just added this on Pro Tools Ideascale:

http://protools.ideascale.com/a/dtd/...ug/100564-3779

Please vote for this bug to get fixed.

Thanks guys.
Timothy
__________________
G5 10.8.5
PT 10.3.9 HD2
www.pearls-music.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Automation selection eclectic1 macOS 3 02-20-2013 11:49 AM
Write automation to selection Toto2004 macOS 0 10-11-2011 04:38 AM
Copy automation to selection? Stephen Webster Post - Surround - Video 1 06-12-2008 11:59 AM
How do I "crossfade" automation torsig1967 Tips & Tricks 11 12-23-2005 09:18 AM
Snapshot Automation to Selection... again mr.armadillo Tips & Tricks 6 09-28-2005 03:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com