Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2012, 03:24 PM
nerdlinger nerdlinger is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 98
Default Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

I've got an HD3 system with a 192 I/O and a MIX 888|24 for headphone mixes. I'm thinking of upgrading to HDX.

I know the 192 I/O will still work with Pro Tools 10, but will the 888|24 still work on the 192 expansion port?

I can't seem to find a clear answer for this.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2012, 07:33 PM
phatbeatstudio phatbeatstudio is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: canada
Posts: 566
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

I think I remember that they won't with the newer HD interfaces at all even in TDM .
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2012, 01:12 AM
nerdlinger nerdlinger is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 98
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

Hi phatbeatstudio,

I wasn't asking about the new HD interfaces; I've got an old blue-faced Digidesign 192 I/O with a MIX 888|24 connected to it.

I'm trying to find out if the 888|24 will still work with the old 192 if I upgrade to PT10 HDX.

Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2012, 11:40 AM
j32smith j32smith is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 23
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

Yes it will work. I've got one connected to my 192 in pro tools 10HD. It works fine. The 1622 and 882 also work, but there is no technical support, so if you have problems you're on your own.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-13-2012, 11:42 AM
j32smith j32smith is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 23
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

Sorry! didn't read thru your whole post, but the blue face interaces wont work with HDX
Reply With Quote
  #6  
Old 07-13-2012, 02:51 PM
nerdlinger nerdlinger is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 98
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

Hi j32smith,

According to the Avid FAQ, the blue interfaces DO work with HDX cards. If you've got an 888|24 working off a 192 with Pro Tools 10 it gives me hope.

Quote:
Q: Will Pro Tools|HDX support my older Pro Tools|HD interfaces, such as the 192 I/O, 192 Digital I/O, 96 I/O, 96i I/O, and the blue SYNC or SYNC HD?
A: Yes it will, but you should consider taking advantage of the discounted exchange pricing on newer Pro Tools HD Series interfaces, because Pro Tools 10 will be the last official major release to support the older ("blue") Avid interfaces.
http://avid.force.com/pkb/articles/e...351?popup=true


So...is anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O AND an HDX card?
Reply With Quote
  #7  
Old 07-13-2012, 06:39 PM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,188
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

Won't work or just not supported?
192 still works with Native.
__________________
(Help us Help You)<<<click here

APFS 90% 10% Audio on Both
(HFS+)
Pro Tools U-2019.12 macOS 10.14.6 APFS
Second boot-macOS 10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MVC-Edition)
MOTU FW-CoreAudio (for poly recording)
(SSL-HUI-MIDIoverIP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
new systems builds/upkeep
----
New builds:
12 core nMP
16 core nMP rack
Reply With Quote
  #8  
Old 07-16-2012, 09:39 PM
phatbeatstudio phatbeatstudio is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: canada
Posts: 566
Default Re: Anyone using a MIX 888|24 with a 192 I/O?

sorry what i meant is that. I don't think that a 888 will connect to and new HD interface. The 192i/o does work as usual now ,but if the 888 doesnt work next year the 888 will not connect to the new HD. This is my very ofter wrong understanding .
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com