Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2007, 12:15 PM
snowjiber snowjiber is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Portland, Oregon
Posts: 40
Default 7.4

it appears mason00's 7.4 post is now gone. i wonder if this means something
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2007, 01:11 PM
Mason00 Mason00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Toronto
Posts: 645
Default Re: 7.4

Quote:
it appears mason00's 7.4 post is now gone. i wonder if this means something
You are right...They have wiped out my Pro Tools 7.4 post. completely..I'm hoping that's a good thing and Digidesign quickly displays a beautiful homepage with all the 7.4 Vista goodies sometime this week... or maybe it's a bad thing and the wonderful Digi programmers somehow are having a ton of problems with the code using Microsoft Visual Studio 2008 to get PT 7.4 to work smoothly and a 'Coming this Fall' homepage update is in the works .
__________________
(PT12.4- Win7Pro - mboxpro3 -Axiom25- Maschine)

Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2007, 02:10 AM
casperfun casperfun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 489
Default Re: 7.4

i told you the 20 yrs of customers didn't mean we were using 20 yr old computers. Digi reasoning.....tsk tsk.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com