Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2018, 04:55 PM
manfredyoung manfredyoung is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: UK
Posts: 3
Default Update ok slight change

Update installed and OS X updated to system requirements. After two days only noticed outputs 7-8 on my third hd interface have clicking & noise used patchbay and re routed to free inputs and no problems
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Have to manually update the channel instrument every time you change an insert? SigFriedChicken Pro Tools 2018 4 06-10-2018 05:03 PM
I/O settings won't change after my sierra update Justiceb707 Pro Tools 11 1 12-17-2016 05:38 AM
SLIGHT PRE ROLL DTM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-04-2006 08:17 AM
A slight pop... then no sound MidnightFlyer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-06-2003 02:39 AM
Slight compression on aux bus? smcoptyltd Tips & Tricks 6 06-20-2001 04:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com