Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2005, 12:00 PM
sebamars sebamars is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 48
Default PT crashes after logout to network

This happened twice up to now.

After transfering some movie files from a PC, and after unmounting the hard drive from my network window, when I try to launch Pro Tools a message like this appears...

"Assertion sys_Volume MacOS Cpp, line 496".

Then I had to reboot my computer and launch Pro Tools again.


Anyone has experimented this??


Thanks in advance

Sebastian
HD1 + 192 + Sync IO + G5 Dual 2.5 1Gb Ram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Network Crashes andyj4308 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-05-2011 10:42 AM
PT on a network Draulym Pro Tools 9 4 06-06-2011 10:34 AM
PT MP 8.01 crashes on launch when logged in as a network user neil.martin Pro Tools M-Powered (Mac) 3 04-30-2010 04:08 AM
Can only start Pro Tools if I logout first - WTF blkdog7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-15-2007 10:54 AM
Searching Network volume in workspace crashes PTs Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-25-2005 08:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com