Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2012, 07:58 PM
Connor Connor is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 49
Default PT10 003 wont run at 1024

Only way I can run my 003 on pt10 at 1024 is if I click the ignore errors box.
Otherwise, my system monitor is greyed out and I get cpu errors instantly upon attempting to playback.

I'm sure most 003 owners know this already.
Just thought I would bring it to DTS's attention.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2012, 08:12 PM
fdanhyland fdanhyland is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default Re: PT10 003 wont run at 1024

Very glad to hear that it's not just my system, and also glad you mentioned the "ignore errors" thing. I didn't think to try that, but I'm trying it right now!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2012, 10:05 PM
serio serio is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: SWFLA
Posts: 384
Default Re: PT10 003 wont run at 1024

http://duc.avid.com/showthread.php?t=311651
__________________
21.5" Mid-2011 iMac i5 QUAD 2.5GHZ 4G RAM ML 10.8.5--Pro Tools 10.3.9--Avid Mbox Pro / 003R--ICY DOCK MB664UEA-1S FW400 With: 500GB Samsung HD502HJ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DIGI 003 wont work with PT10 Tendernoize macOS 9 04-21-2013 05:16 PM
PT10 - no sound from speakers now wont even play... DefbyMisadventure macOS 1 01-07-2013 09:01 AM
my new pt10 wont launch... evoyzey Pro Tools 10 15 12-27-2012 12:22 PM
002r, pt10 and 1024 buffer guitarhead macOS 9 03-31-2012 06:05 PM
PT10 wont use 003 Console on MacBook Pro Christian Haas macOS 6 02-24-2012 09:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com