Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2015, 10:56 AM
Franklyn Franklyn is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 233
Default El Capitan compatible AAX Plugs

I worked with OSX 10.8 / PT 12.3
Now I ordered a new iMac and will try to work with OSX 10.11. and PT 12.3
I know that many Plug In are still not official compatible.
Does anyone have experience with "Not official supported" AAX plugs on 10.11.?

My favorite ones are:

-Slate Digital (VMR, VTM, VBC)
-Softube
-McDSP (Filterbank 5)
-Antares Auto-Tune 7 & live
-Plugin Alliance (SPL Transient Designer, Brainworks Saturator, Lindell Audio 254E)

Please let me know if some of them work with your OSX 10.11. / PT 12.3 System.

Thanx
Franklyn
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2015, 11:04 AM
Simon Morrison's Avatar
Simon Morrison Simon Morrison is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: California
Posts: 82
Default Re: El Capitan compatible AAX Plugs

Hi Franklyn,

I can confirm that all of the plug-ins you mention work correctly in PT 12.3.1 (Native) running under Mac OS X 10.11.1 "El Capitan".

Simon
__________________

Simon Morrison • Audio Architect • Mastering Engineer • Music Technologist
Pro Tools 12.8.3 (Native) | macOS 10.12.6
[ www.MorrisonStudios.com ]
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2015, 12:18 PM
Franklyn Franklyn is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 233
Default Re: El Capitan compatible AAX Plugs

Simon,
thanx a lot !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools 11 not compatible with El Capitan MTeu Pro Tools 11 1 11-06-2015 06:45 PM
AAX 64 bit compatible plugs on avids home are not available ? Franklyn AAX Plug-ins 2 06-22-2013 02:50 PM
I thought ALL PT8 plugs were compatible with 9??? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 11-14-2010 02:56 PM
Compatible Plugs in PT7 skylab001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-04-2005 01:45 PM
002 compatible with Digi 001 Factory plugs? takeastand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-25-2003 12:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com