Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-11-2017, 04:50 PM
Aten Aten is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 58
Default Other DAWs Not Recognising HD Native Card [solved]

Hi Everyone,

Is the driver for this inside PT10HD? This is what I have installed. Sonar & Presonus Studio One are not recognising my Avid hardware.

Any advice is much appreciated. Thank you.

PT10HD on HD Native PCI
192 I/O
Windows 7
__________________
Michael

PT10HD on HD Native PCI
192 I/O
Windows 7

Reason 9.5 / Pro Tools 10.3.7
SPL Crimson
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Heat with HD-Native card. Have asset, and it's installed [SOLVED] bashville Pro Tools 12 Discussion 24 07-03-2015 11:56 AM
Protools 11.3 not recognizing HD Native card [solved] twix Pro Tools 11 Discussion 7 12-22-2014 11:25 AM
HD Native and HDX Latency on other DAWs Fernando Ulibarri Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 02-25-2014 04:34 PM
PT7 is much slower than other native DAWS? don c 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 02-15-2006 06:56 AM
DAE not recognising Project II card babzenuda Digidesign Hardware & Software 1 07-09-2003 03:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com