Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2020, 05:40 AM
Eneco Eneco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Germany
Posts: 10
Default S1 height with tablet

Hey there,

I'm trying to figure out if the S1 with a tablet will block the screen of my monitor due to its height.

So far I could only find the dimensions of the S1 itself, but not with a mounted tablet. Can someone please measure the height including a tablet?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2020, 05:49 AM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 2,025
Default Re: S1 height with tablet

It would depend what tablet you put on there.

They’ll all be slightly different so it would only get you in the ballpark.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2020, 08:31 AM
Lynn Gräber Lynn Gräber is offline
Member
 
Join Date: Jan 2020
Location: Nashville, TN.
Posts: 145
Default Re: S1 height with tablet

S1 with Fire HD10 is about 6.875 inches. With iPad Air its about 7.25 inches.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2020, 08:59 AM
Eneco Eneco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Germany
Posts: 10
Default Re: S1 height with tablet

Quote:
Originally Posted by Lynn Gräber View Post
S1 with Fire HD10 is about 6.875 inches. With iPad Air its about 7.25 inches.
Thank you very much. And these numbers are measured from the desk to the top of the tablet?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-14-2020, 09:44 AM
Lynn Gräber Lynn Gräber is offline
Member
 
Join Date: Jan 2020
Location: Nashville, TN.
Posts: 145
Default Re: S1 height with tablet

Quote:
Originally Posted by Eneco View Post
Thank you very much. And these numbers are measured from the desk to the top of the tablet?
Yes.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-17-2020, 11:09 AM
BDekora BDekora is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Default Re: S1 height with tablet

How about length with tablet?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got my new Tablet KeyplayerG Avid S1, S3, Dock and Control 2 06-29-2020 11:10 AM
can you use a pen tablet with PT? Alex Rodriguez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-30-2008 06:19 AM
ANYONE USING A TABLET LIKE ONE OF THESE? glu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-22-2005 07:07 PM
Tablet for PT on OSX G4? SteveGarman Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-14-2004 08:57 AM
pen & tablet.... dar Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 04-15-2000 01:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com