Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2012, 05:10 PM
Leanz_92 Leanz_92 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 2
Exclamation Really need help!!

Hi, my name is Leandro and I'm writing from Buenos Aires, Argentina. I have a big problem and I hope you can solve it.

A friend of mine, bought to a Brooklyn's audio store an Mbox 3 Mini, and when I received it (I'm in Argentina) it didn't work. I took it to the official Avid support here in Argentina, called SVC, and they told me the interface was "factory failed", that means, it was damaged from factory. I really need to solve this, so I would like to know what can we do. Of course I have all the original packaging and the product haven't been registered. People from Avid Argentina told me that Avid USA should solve this situation but I don't know how to contact them (no email or anything, as most of you may know).

Hope to hear from you soon and get all this solved,

Thanks,

Leandro.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2012, 08:17 PM
GregV GregV is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Tokyo, Japan
Posts: 405
Default Re: Really need help!!

I would contact the store first. At the very least they should be able to give you Avid's contact information.
Good luck!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-10-2012, 10:43 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,805
Default Re: Really need help!!

http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/FAQ/en210711
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2012, 09:14 AM
Leanz_92 Leanz_92 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 2
Exclamation Re: Really need help!!

Thanks for the answers.

It looks like the only way I can contact Avid for their warranty its registering my Mbox, in that way i would get an ASC code to write them, right?

I'm just afraid that if I register my product then they won't replace it or having another problem! I'm desperated, days keep going and I don't have any solution!! I really appreciate any kind of help!!!

Thanks,

L.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-11-2012, 11:10 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,805
Default Re: Really need help!!

If you look at the page I linked to, it specifically says your dealer is supposed to handle this for you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com