Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2011, 03:15 AM
snake doc snake doc is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Phoenix, AZ
Posts: 100
Default setup in ableton?

I have MC MIX, MC Control V2, and MC Transport.

It all works fine with PT9HD, and I have Live setup in the EuPrefsPane using MackieControl and midiports 5-8. Sooooo what's the next step in Ableton?
__________________
www.christurbiville.com
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2012, 09:06 AM
tekis tekis is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: NY, NY
Posts: 172
Default Re: setup in ableton?

bump this
__________________
2009 Mac Pro 12-core 3.33 Westmere , OS 10.12.6, 64 gig of ram, SSD system drive, PT Ultimate 2019.6 HD Native; 2015 MacBook Air, OS 10.14.6, i7, 8gb ram, SSD, PT Ultimate 2019.5

_____________________________________________
Some credits:

http://www.allmusic.com/artist/john-...s/date-asc/100

http://soundbetter.com/profiles/3845-john-siket
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP DartagnanSosa87 MIDI 3 01-28-2013 01:02 PM
PT 9 setup problem..Where are the MIDI IN options in setup menu?? Blickerding Windows 0 04-06-2011 03:44 PM
Digi 001 W/ Ableton Live Setup Question phil connors 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-26-2005 12:10 PM
Ableton Live Midi Setup mmarkus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-27-2005 09:58 PM
"Edit MIDI Setup" Setup Menu Item is Missing! altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-08-2004 01:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com