Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources

Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-16-2012, 08:04 PM
leinad leinad is offline
Join Date: Mar 2011
Location: Louisville
Posts: 4
Default M-Audio Fast Track / M-Audio Venom in Pro Tools 10

Hello, I'm trying to use my Venom as a MIDI controller in Pro Tools 10...
1st question, can this even be done?
2nd question, if so how? I've already utilized the USB interface and installed all necessary drivers and even installed / toyed with the included software, Vyzex. Unfortunately, when I have both my USB M-Audio Fast Track interface and USB Venom plugged in I get an error message while trying to intialize DAE objects.

The error message reads "the selected asio audio device could not be initialized. please choose another audio device."

Thanks in advance.

<<< System Summary >>>

> Mainboard : HP 181E

> Chipset : Intel Ivy Bridge

> Processor : Intel Core i5 3210M @ 2500 MHz

> Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )

> Video Card : Intel(R) HD Graphics 4000

> Hard Disk : Hitachi HTS547575A9E384 (750GB)

> Hard Disk : Seagate ST310005 28AS (1000GB)

> CD-Rom Drive : hp DVD-RAM UJ8B1

> Monitor Type : 16 inches

> Network Card : Ralink Technology

> Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

> Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)

> DirectX : Version 11.00

> Windows Performance Index : 5.9 on 7.9
Reply With Quote
Old 09-16-2012, 09:13 PM
filosofem filosofem is offline
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: M-Audio Fast Track / M-Audio Venom in Pro Tools 10

Post this question over at M-Audio forums.
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using M-Audio Fast Track 8R with Pro Tools 8 LE drjordan Tips & Tricks 3 12-19-2012 01:20 AM
Using M-Audio Fast Track Pro With Pro Tools HD???? hemiloco915 Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 04-30-2009 09:11 AM
M-Audio Fast Track Pro and Pro Tools LE Pete Seizure General Discussion 1 02-27-2009 05:53 PM
Pro Tools MP 8 with M-Audio Fast Track Ultra 8R? robby2161 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-07-2009 11:12 PM
Pro Tools & M-audio fast track vreynoldsv Pro Tools M-Powered (Win) 3 12-19-2006 01:56 AM

All times are GMT -7. The time now is 12:20 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com