Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2002, 02:33 PM
lukeyy lukeyy is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: ch
Posts: 329
Default rex-player for pro tools

is there something like a rex-player (reason) out there for protools - a plugin or something...? I used to work with alkali but I didn`t like it
how do you guys import your rex files into protools?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2002, 05:21 PM
letrev's Avatar
letrev letrev is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Staten Island, NY US
Posts: 558
Default Re: rex-player for pro tools

I've been building my rex loops in Reason and then exporting the loops as aif files. Then import into PT session at the same tempo and go from there.

A pretty clunky process, but it works...
__________________
************
Steven Vertel
Mixing / Mastering Engineer
High Rock Records & Studio
NYC

http://highrockrecords.com
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2002, 05:45 PM
Rader Ranch Rader Ranch is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: knoxville, TN
Posts: 295
Default Re: rex-player for pro tools

check this link out...

http://www.refusesoftware.com/

is this what you need? i have yet to get into the softsynth thing, though i sure as hell would like to find the time...
Reply With Quote
  #4  
Old 07-24-2002, 05:47 PM
FajitaTone FajitaTone is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 1,239
Default Re: rex-player for pro tools

There's a thing called reFuse that lets 16 channels of Reason into ProTools using direct connect.

I have not used it... I do it the L O N G W A Y.

reFuse has a website, but I can't remember it... others have posted it in the DUC though.
__________________
Ray Trujillo
Freelance Audio Engineer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
G-Player in pro tools (windows 64) cocorico Pro Tools 10 1 11-19-2012 11:36 AM
Boss js-8 eband player and pro tools zory 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-13-2010 12:43 AM
Media Player, CD Player in pro tools ACDCfreak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-20-2007 10:17 AM
The use of GT Player Express in Pro Tools? Tomahawk General Discussion 2 11-19-2006 04:11 AM
Real player & Flash Player through Digi002 stevegalante 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-15-2004 08:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com