Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2013, 04:45 AM
undergroundcubby undergroundcubby is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: London
Posts: 66
Default Digitest PTHD11

Where is it? Can anyone shed some light please
__________________
HD 3 Accel PCI
HP XW9300
192 I/O
Midi I/O
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2013, 07:03 AM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: Digitest PTHD11

Quote:
Originally Posted by undergroundcubby View Post
Where is it? Can anyone shed some light please
On a Mac it's in the apps folder as such:

Avid/Pro Tools/Pro Tools Utilities/DigiTest.app

In win.. I dunno. Do a search for DigiTest.exe maybe?
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-30-2013, 07:33 AM
smfelton's Avatar
smfelton smfelton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Yorkshire, UK
Posts: 682
Default Re: Digitest PTHD11

Quote:
Originally Posted by danander11 View Post
On a Mac it's in the apps folder as such:

Avid/Pro Tools/Pro Tools Utilities/DigiTest.app

In win.. I dunno. Do a search for DigiTest.exe maybe?
I think that only applies if you have 10 installed.
__________________
 OSX 10.11.5, PT 12.5, iConnectAudio4+, Axe FX 2 XL+, Music Man Majesty
Reply With Quote
  #4  
Old 06-30-2013, 07:54 AM
undergroundcubby undergroundcubby is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: London
Posts: 66
Default Re: Digitest PTHD11

Yes its not there as PT11 is now a single app icon, not a folder??
__________________
HD 3 Accel PCI
HP XW9300
192 I/O
Midi I/O
Reply With Quote
  #5  
Old 06-30-2013, 06:52 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: Digitest PTHD11

Quote:
Originally Posted by undergroundcubby View Post
Yes its not there as PT11 is now a single app icon, not a folder??
It's not showing the Avid folder? I do have 10 as well so maybe that's why I still show it.

Still, perform a search for digitest and see what comes up.
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid please help pthd11 & heat ilulilu888 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 28 02-04-2014 11:10 AM
Ran PTHD11 without hardware, now PT won't see HDNatve Tim R. Pro Tools 11 3 12-09-2013 08:35 PM
Can I update the PTHD11 demo to 11.0.1? briancares Pro Tools 11 3 06-30-2013 09:20 AM
HD Accel under CoreAudio in PTHD11? DUCHUNTER Pro Tools 11 17 06-28-2013 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com