Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-15-2000, 06:51 AM
michbouff michbouff is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: quebec qc canada
Posts: 10
Default edit & mix windows

DEAR DIGI

for Christmas you can make me happy by answering this question of mine;

Why every time i open a session the edit and mix windows wich i had previously arranged so the top fit right under the menu bar are dropped by 1/2 inche on my screen?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-15-2000, 03:06 PM
McKellip McKellip is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Boise, ID.
Posts: 158
Default Re: edit & mix windows

Me too!! (see my earlier post). Even if I maximise the screen, hit save..It will revert
back to the edit and mix windows being dropped a half inch down. The program does not remember how you had the screens set previously.

How do we set up a repeatable template, if we have to redo the windows everytime!!!

..Sorry this has been bugging me for several months.


------------------
RLM
__________________
Custom Built Intel Core2 Quad
Q9550 Yorkfield 2.83GHz
ASUS P5Q Deluxe LGA 775 Intel P45
Zalman CNPS9500 cooling Fan
ASUS EAH3450 512MB Radeon 64 bit video
SIIG 1394 PCI firewire
Corsair 650 Watt power supply
Corsair 4GB DDR2 1066 ram
2X Western Digital Caviar 640GB SATA 3.0Gb/s
Lite-On 20x DVD-r
Dual 22" Hannspree LCD

Control 24/Digi 003R/PT10/RME ADI-8/Waves SSL/Waves Platinum/URS CSP/IK Total Studio 2 bundle/Massey/Strike/MPTK 1
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2000, 06:48 AM
ZerO dB ZerO dB is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 38
Default Re: edit & mix windows

I hate it when it does that (
__________________
ZerO dB
Reply With Quote
  #4  
Old 12-17-2000, 03:03 PM
mfym mfym is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 992
Default Re: edit & mix windows

I believe this is a bug that Digidesign already knows about.

I'm not sure if 5.1 fixes it though.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-17-2000, 05:33 PM
KroNEe KroNEe is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: FL
Posts: 529
Default Re: edit & mix windows

Rather an oversite im sure. I think i heard this would be added in 5.1
__________________
Brent Willoughby
Kinetic Recording Studios
Orlando FL. USA

www.kineticrecordingstudios.com
Reply With Quote
  #6  
Old 12-19-2000, 11:24 PM
Paul Curtiz Paul Curtiz is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Brussels, Belgium
Posts: 1,023
Default Re: edit & mix windows

Hello !
I've had the same thing happening when using Midi Quantize. If my Edit window is maximized and I use "Alt-0" or "Midi-operations-Quantize", my edit window resizes down to just under maximize. Not a big problem, but irritating at times when you're working with lots of tracks.
And now that I'm typing this, I'm trying to remember if this doesn't happen everytime you use an Audiosuite plug-in. I'm not in front of my PTLE PC right now, so don't quote me on this. But I'm sure as far as quantize is concerned.
Maybe there is a reason for this ("we felt it would look better that way, and you have poor taste in edit-window-resizing anyway...").

Cheers


------------------
Paul Curtiz / Scratch Studio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edit and mix windows issues Parisstudio Windows 5 12-10-2013 02:52 PM
Toggle Mix and Edit windows michaelm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 06-15-2010 07:49 PM
Can i lock the mix and edit windows ? Northwest Pro Tools M-Powered (Win) 2 01-06-2009 10:00 PM
How come the edit/mix windows don't stay put?? Johnny916 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-13-2004 12:23 AM
Mix, Edit and Transport Windows powerjoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-08-2003 08:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com