Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2018, 05:43 PM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,902
Default WTB: Avid HD Native Thunderbolt

As the title says.
Let me know if you got a working unit for sale.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2018, 05:08 AM
agradl agradl is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: world
Posts: 367
Default Re: WTB: Avid HD Native Thunderbolt

PM me (I am in Switzerland)

Have a complete system HDnative & Omni & Software 10&11 HD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid HD Native Thunderbolt and Thunderbolt Cables. SoundEng1 Buy & Sell 0 10-30-2018 10:24 PM
Avid HD Native Thunderbolt bleen Buy & Sell 0 11-05-2017 09:44 AM
FS:Avid Thunderbolt native SoundEng1 Buy & Sell 0 10-15-2016 10:41 AM
Avid HD Native Thunderbolt studioj11 Buy & Sell 2 10-19-2014 04:54 PM
Anyone using New Mac Pro with Avid Thunderbolt Native box? johnnyv Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 7 06-10-2014 07:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com