Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2009, 08:46 AM
notr2d2 notr2d2 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jenkintown (Outside of Philadelphia)
Posts: 93
Default How do I get rid of the Video Engine?

Hey guys, I just got an Eleven Rack for my Mac Mini (Leopard) & I mistakenly installed the Video Engine. So whenever PT loads up, it takes some time loading up the Video Engine which I don't need now. How do I get rid of this?

Thanks,
David
__________________
https://adornment.bandcamp.com/
https://andotherwonders.bandcamp.com/
http://gcsband.bandcamp.com
Mac Mini (2012)// OS 10.13.6// Eleven Rack// Pro Tools 2018.10.0
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2009, 09:08 AM
Premo Premo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 585
Default Re: How do I get rid of the Video Engine?

Trash the Avid Video Engine Folder located in Applications / Digidesign or close to there. If you see a folder that says Video Engine just close Pro Tools and throw it away and you're good.
__________________

Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2009, 09:51 AM
notr2d2 notr2d2 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jenkintown (Outside of Philadelphia)
Posts: 93
Default Re: How do I get rid of the Video Engine?

Thanks Premo. It worked:)
__________________
https://adornment.bandcamp.com/
https://andotherwonders.bandcamp.com/
http://gcsband.bandcamp.com
Mac Mini (2012)// OS 10.13.6// Eleven Rack// Pro Tools 2018.10.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Engine in PT 11.1 yop22 Post - Surround - Video 294 07-30-2014 08:03 AM
Boot Screen "Not Recognized Video Hardware Connected", "video engine failed to init bcrichguitar macOS 3 04-01-2012 09:10 AM
Video engine Bender 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2010 06:30 PM
How to disable Video Engine Esus Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-02-2010 02:21 PM
Where's the Video Engine? admix Post - Surround - Video 4 05-02-2008 04:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com