Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-08-2017, 05:52 PM
pot pot is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: New Zealand
Posts: 1
Default I/O Setup window initialises preamp settings

Hi there

1st post, I'm demoing PT 11.3 on Win 7 x64, i7 2600. PT newbie. I have set up PT to successfully control my preamps (RME Madi system). I have one query though, any time I have been in the I/O Setup dialogue and click ok, it resets all the preamp settings (in PT but not on the hardware) as the dialogue window closes. I.e. PT will now display the gains at 0, all other pre settings as per default, but the actual hardware is as before I opened the I/O setup. This doesn't happen if I cancel the dialogue.

Is this normal behaviour?

I tried using Retain Current Settings and Lock-Out on the Mic Preamps tab in Periphials - no change. I've searched extensively but found no mention of the issue.

The only work-around I've found is to first save a copy of the session, and then import session data / mic preamp settings.

Other than that, controlling the preamps from PT is working really well. So useful!

Any experience on this appreciated!
cheers
pot.

Last edited by pot; 02-09-2017 at 10:20 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Micpre settings are reset after going into I/O setup. Audioartist Pro Tools 11 1 03-29-2018 02:12 AM
Reset IO settings? RTASW Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 10-27-2013 01:07 AM
reset the channel strip setup pmueller VENUE Live Sound Systems 7 07-07-2009 06:10 AM
Amplitude Settings reset... qbert1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-04-2004 07:29 PM
Reset Paths-I/O setup. NK Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-02-2001 03:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com