Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2005, 08:41 PM
K.I. K.I. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Japan
Posts: 428
Default Amp Farm 3.0 Comming!!

Has everybody already tried Amp Farm 3.0?
It is possible to download it from Plug-In info.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2005, 07:59 AM
Vaporhead Vaporhead is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 576
Default Re: Amp Farm 3.0 Comming!!

Quote:
Has everybody already tried Amp Farm 3.0?
It is possible to download it from Plug-In info.
-Have you?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2005, 11:05 PM
K.I. K.I. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Japan
Posts: 428
Default When is it securable ????

I'm sorry. Function stripes cork of me only in demo version though expected by me free update.

Can anyone have done?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2005, 02:34 PM
scotsman scotsman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Scotland
Posts: 363
Default Re: When is it securable ????

Quote:
Guys,

Just downloaded and got the trial iLok authorisation via the digi website (thought it would be more difficult). Just unchecked the use card and then selected internet access which it then linked to digi, got me to put in account info & that was it.

Anway there are 4 mic models : 57 on and off axis, 421 & 67 Condenser
They only seem to work on the new cabs & there is quite a few of those. Mics do what you would expect, condenser is brighter, etc.

The graphics seem to be refreshed, never paid much attention before.

There are new plugin factory settings, 57 against the previous 36, with some names like Chicken Head jazz, created on the 20th Dec 04. So they have been keeping us waiting for a couple of months !!

Yes, yes but what about the sounds...
Old settings sound exactly the same (very good), its when you use the new cabs that the sound changes. More options not a big change after 30mins of playing. Haven't found the "killer" setting so far, so Digi have yet to prove to me, why I should upgrade from 2.4 ?

It seems to use less DSP power, 5 instances per 1 Accel DSP at 48khz seems to be much better.

So I will need those other 13 days to make up my mind.

regards
Scotsman

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waves V8 Comming! K.I. Pro Tools 9 6 01-25-2011 05:56 PM
Is Digidesign comming out with a New Command 8?? JGBalzac ProControl, Control|24, Command|8 17 10-20-2010 02:25 AM
Comming ProTools for SnowL in 64 Bit? clemens Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 09-25-2009 05:21 AM
No sound comming out of MBOX toddw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-16-2005 06:03 PM
Dashboard is comming (again) pindebraende 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-02-2001 03:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com