Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2018, 07:48 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 914
Default Drag/drop not working with Superior Drummer3 and PT10HD

Hello!

I’m running PT 10HD on a Mac. I’m also running Vienna Ensemble Pro 6 Server on the same Mac and running Superior Drummer 3(latest) inside VEPro 6 Server with the VEPro 6 plug-in open in a PT Instrument Track.

Everything is working fine except not being able to drag/drop Midi grooves from SD3 into the PT 10 Instrument’s Track. It works if I first drag it to the Finder’s Desktop and then drag/drop into the Instrument track but I’ve seen it done just drag/dropping it directly into PT.

Any idea why it’s not letting me do this? Thanks in advance!!
__________________
Armando
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import not working + Drag & Drop Stopped working royalg333 Pro Tools 11 1 06-08-2016 01:02 PM
PT 8.3cs2 drag & drop not working syti13 Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-02-2010 09:59 AM
Drag and Drop Not Working ryanoelke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-10-2008 11:06 AM
Drag and Drop not working Dragle Virtual Instruments 5 06-19-2007 08:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com