Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2006, 03:41 PM
Nunez2717 Nunez2717 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: IL, USA
Posts: 1
Default Mbox lights all lit

Hello

I'm having some issues with my Mbox. Looks like whenever I hook up my Mbox via USB to my computer all the lights stay lit. When I click on my Pro Tools software to run it, it says that it cannont find the Digidesign Hardware, and for me to plug it in and try again. Is there some kind of way to reset my Mbox so that it goes back to it's previous state? I do recall that I ran a firmware upgrade that wasn't for my Mbox, and didn't realize this until half way of the install. Can someone help, Please! Thank you.

Marcos
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2006, 06:59 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Mbox lights all lit

Your mBox is stuck in Firmware update mode. You need to re-run the firmware. It's located at:

C:\Program Files\Digidesign\Pro Tools\Pro Tools Utilities\MboxfirmwareUpdater.exe

Why on earth were you running any firmware updater? The firmware updater typically runs when the software is installed, and never needs to be run unless there is a problem.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBOX 3, No lights, No working gaberuizca FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 1 01-08-2014 08:25 AM
Mbox 3 pro lights are on but not reconized Ed warren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-31-2011 08:34 AM
Dim lights on Mbox 2 Chickenhawked 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-06-2011 10:28 AM
mbox lights up but not recognized kazanz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 09-07-2009 01:03 PM
mbox 1 peak lights rharve1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-17-2005 10:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com