Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2005, 12:09 AM
instro001 instro001 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 26
Default PRO TOOLS 7 ASIO DRIVER PROBLEM

After upgrading to Pro Tools 7, I began to notice that the ASIO driver is either missing or is not functioning. This issue was acknowledged while using Cubase when i noticed the program ran slow and the the Digidesign ASIO driver wasnt present. Anybody have issues with Pro Tools 7 ASIO?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-17-2005, 01:29 AM
Raggi Raggi is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Stavanger, Rogaland, Norway
Posts: 224
Default Re: PRO TOOLS 7 ASIO DRIVER PROBLEM

I have issues with Har-Bal afer installing PT7. It works fine when only the wave and asio drivers are installed, but after PT7 it crashes. My solution is to have 2 partitions with XP on it. One for only PT7 and the other for everything else. On the second I only install Wave and asio drivers. I use Partition magics pqBOOT to switch partitions.

CLearly there is a major bug when installing PT7 that f... up the asio driver.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2005, 07:57 AM
6figgas 6figgas is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 146
Default Re: PRO TOOLS 7 ASIO DRIVER PROBLEM

Read the ProTool LE 7.0 Read Me documetation, page 4. It mentions something about Cubase and drivers.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asio driver problem !? minniPT Windows 18 12-10-2012 08:47 PM
DIGI ASIO DRIVER PROBLEM WITH FL 8 "Not Enough ASIO output channels available. scottthafoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 04-19-2010 01:45 PM
ASIO / Wav Driver Problem (or maybe not) jboaze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-28-2004 10:44 PM
002 ASIO Driver Problem shipwrecked 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-15-2004 05:36 PM
ASIO Driver Install Problem splattstudio Pro Tools TDM Systems (Win) 9 11-05-2003 12:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com