Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2007, 12:10 PM
K.I. K.I. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Japan
Posts: 417
Default Purple Audio MC77?V7.3(UB) BUG?

When I move, and I use Purple Audio MC77 from one of position 1to 5 of Plug-In, a beach ball appears and fails in PT. This does not have appearing while playing it.
Of course while I play it, it crashes!
My system is PT7.31cs2 DigiHD Expansion Chassis and Accel6 of Intel Mac3.0G
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Purple Audio MC77 in PTHD11 adam_w1 macOS 40 04-10-2014 12:17 PM
Purple audio MC77 aax issue Raoul23 AAX Plug-ins 7 01-30-2014 10:19 AM
No purple Audio MC77 plug blackbirdstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-22-2011 06:08 AM
Purple Audio MC77 it's gone!? Kalif Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-07-2009 10:59 AM
Purple Audio MC77 - FYI TCDet Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-27-2008 07:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com